Follow me:

Velkommen til Adolar 2.0

Det har taget mig en del tid, at finde ud af hvordan, dette indlæg skal skrives. Hvis du har læst med på bloggen førhen, kan du nok se, mine gamle indlæg er forsvundet.

Det er egentligt ikke fordi, jeg ikke synes de var godt skrevet; det syntes jeg. Men det var bare ikke mig. Jeg prøvede, at gøre alt efter bogen og prøvede, at skrive noget folk ville læse, i stedet for bare… at skrive. Så jeg kørte egentligt hurtigt ret død i det, men jeg savner også bare, at sidde og have det frirum.

Jeg elsker at hjælpe folk, så det vil jeg forsøge at fortsætte med. Men nok ikke i samme genre, som jeg førhen har skrevet.

Jeg vil nok hellere bevæge mig hen imod, at være en foto- og redigeringsblog, da det er to ting, jeg bruger uendeligt meget tid på; og har stor glæde med.

Jeg ved faktisk ikke hvad, jeg elsker mest. At fotografere eller sidde og redigere dem bagefter. Men det er også lige meget for, jeg vil skrive en masse om begge ting, her på bloggen.

Lidt om min fotografering

Jeg tror ikke, det kan skade at fortælle lidt om, min stil når det kommer til fotografering (og redigering). Jeg har haft en interesse i fotografering så længe jeg kan huske, men fik først mit første spejlreflekskamera i 2009. Så jeg har omkring 8 års erfaring med disse og det er noget af den viden, jeg gerne vil dele med jer.

Jeg fotograferer mest portrætter og heste, men med bloggen kunne jeg også godt tænke mig, at få et bedre kendskab til stilbilleder. Jeg fotograferer udelukkende med naturligt lys (det vil sige, jeg ikke bruger flash).

Lidt om min redigering

Jeg elsker jo også, at redigere. Det er egentligt en af de ting, jeg bøvler en del med, som fotograf. Fordi, når det kommer til redigering, kan jeg ikke holde mig til bare én stil. Jeg elsker at eksperimentere, både med diskrete ting som farver og lys, men også med stilarter der hele tiden svinger imellem fine art og så naturligt som muligt. Det er ikke ualmindeligt, at jeg skifter baggrunden på billeder og endnu oftere, at jeg tilføjer lidt ekstra slørring.
før efter, before after, picture, camilla rahbech, schymerau graphic, adolar

Jeg er såsåså vild med det lidt surrealistiske look – uden det går hen og bliver overdrevet. Det må gerne være lidt eventyrsagtigt.

Anyway, det var lidt om hvad jeg leger rundt med og hvad, du kan forvente at se en del mere af her på bloggen :=) Jeg håber selvfølgelig, der er nogen der vil følge med, men ellers vil jeg i hvert fald hygge mig med noget jeg virkelig brænder for!

Camilla
Next Post

1 kommentar

  • Reply Sofie

    Hold op, nogle smukke billeder! Glæder mig til at følge din “nye” blog 🙂

    23. august 2017 at 11:33
  • Leave a Reply